Köpvillkor

Dessa köpvillkor gäller för dina köp på, och din användning av, webbsidan www.beautyboozt.com. Villkoren utgör ett avtal mellan dig och Cealab, org nr 556958-5986, (hädanefter ”Nordic Health Lab” eller ”vi”).

Betalning
Betalning sker med faktura. Faktura ligger med i din leverans och du har 14 dagar på dig att betala. Förfallodag är angivet på fakturan. Vi samarbetar med Alektum Group vad gäller betalning. Vid försenad betalning tillkommer lagstadgad påminnelseavgift, 60 kronor. Blir vi sedan tvungna att låta saken gå till inkasso, tillkommer även inkassobolagets avgifter samt ränta. Avgifter samt dröjsmålsränta påföres av oss eller Alektum Group AB.

Porto och Expedition
Porto- och expeditionsavgift om 49 kr tillkommer på varje leverans.

Åldersgräns
Våra erbjudanden gäller endast personer över 18 år. Annars behöver man målsmans tillstånd för att beställa från oss. Du som är under 18 år garanterar att målsmans tillstånd getts.

Leverans och leveranstider
Leveranstiden är 5-8 vardagar. Under en helg eller högtider kan leveranstiden bli längre. Försändelsen skickas med Postnord och kommer hem till din brevlåda. Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket.

OBS! Om du inte skulle få ditt provpaket inom 10 dagar från det att du beställde, så ska du kontakta vår Kundtjänst omedelbart. Vi kommer då att granska ditt ärende och försöka lösa eventuella problem. Om du inte kontaktar oss inom 10 dagar från det att paketet har skickats, så antar vi alltid att du har fått din leverans.

Ångerrätt och Retur
Enligt Lag om Distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt ingångna prenumerationsavtal inom 14 dagar från det datum ditt första paket har levererats. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. Vid abonnemang vill vi göra dig uppmärksam på att ångerrätten enbart gäller första leveransen. Följande leveranser måste ändras eller avslutas innan sista dag för ändring. Efter sista dag för ändring åtar du dig att ta emot och betala för leveransen. Om du som kund vill åberopa din ångerrätt och returnera ditt första paket, skall detta först meddelas vår kundtjänst skriftligen via mail. Ångerrätten gäller endast om varan skickas tillbaka i oskadat skick och i sin originalförpackning. Du står själv för portoavgiften. Retur kan inte ske genom rekommenderat brev.

Reklamation
Om du har fått en defekt eller fel vara ber vi dig att omgående kontakta vår kundservice. Beskriv felet så utförligt som möjligt. Om vi inte kan lösa problemet får du naturligtvis reklamera produkten för att få en ny. Reklamationer skall göras i enlighet med de instruktioner du får av oss.

Återbetalning
När vi har mottagit och kontrollerat den returnerade varan återbetalar vi snarast hela
köpesumman (ej returfrakten), dock senast inom 14 dagar enligt Distansavtalslagen.

Personuppgifter
Vi behandlar alla kundens personuppgifter konfidentiellt och i enlighet med Personuppgiftslagen PUL (1998:204). Nordic Health Lab garanterar att inga personuppgifter säljs eller används till reklamutskick från tredje part. Uppgifterna används för att upprätthålla en kundrelation och för marknadsföringsändamål av oss. Du kan när som helst tacka nej till sådana erbjudanden genom att kontakta kundtjänst.

Adressändring
Vid adressändring meddela vår kundtjänst din nya adress.

Priser
Våra priser inkluderar moms och anges i Svenska kronor. Prisändringar kommuniceras på vår hemsida, www.beautyboozt.com

Överlåtelse
Cealab har rätt att överlåta det avtal som regleras av dessa villkor mellan Nordic Health Lab och Kunden inklusive, men inte begränsat till, samtliga eller delar av därmed sammanhängande rättigheter och/eller skyldigheter, till tredje man.

Ej uthämtade paket
Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). Därför tar vi ut en avgift om 150 kr om ett paket ej hämtas ut. Försändelsen ligger hos postombudet i 14 dagar. Observera därför att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, måste du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt beskrivning ovan.

Ansvarsfriskrivning
Du frånsäger dig härmed alla rättigheter att hålla oss skyldiga för eventuell förlust, skada, extra kostnad inklusive, men inte enbart, rättsliga kostnader relaterade till användande av vår hemsida eller våra produkter. Du går härmed med på att endast använda våra produkter på ett rätt och riktigt sätt enligt sunt förnuft och enligt vad som står i våra bruksanvisningar. All information som finns på den här webbsidan bygger på subjektiva beräkningar och subjektiv forskning och informationens enda syfte är att informera. Du bör inte fatta några beslut som enbart grundas på informationen som finns på vår webbsida.

Vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande artiklar. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, och vi kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende. Vi friskriver oss från rätten till all ersättning gällande förseningar av leverans.

VIKTIGT! Härmed bär du det fulla ansvaret för ditt användande av våra produkter. Vi frånsäger oss allt ansvar för en mindre inverkan än vad våra konsumenter trodde på förhand. Alla våra produkter bör förvaras på en säker plats så långt bort ifrån barn och husdjur som möjligt.

Kundservice
Kundservice har stor erfarenhet av våra produkter och kan därför lätt svara på frågor om dem och hur de fungerar för just dig och din situation. Kundservice kan också hjälpa dig att skräddarsy en prenumeration som passar för dig.

Har du frågor? Kontakta oss!
Mail: hello@beautyboozt.com
Hemsida och webbshop: www.beautyboozt.com